Maskinpark

Lastebil
Vi har en ny og moderne flåte, og kan utfører alt innen massetransport, levering av stein, pukk, matjord og sand. Vi har erfarne sjåfører som kan levere både med bil og henger. I tillegg kan vi bistå med maskinflytting av både små og store maskiner. Vår krokbil kan bistå med transport og leie av containere.

Traktor
Vi har nye og moderne traktorer, med det som trengs av utstyr for alle typer oppdrag. Våre traktorer benyttes til ulike typer vinter- og sommervedlikehold, samt massetransport.

Gravemaskin
Vi har gravemaskiner av nyere dato for enhver anledning. Våre maskiner er fra fem tonn og opp til 35 tonn. I tillegg til ordinære beltegravere har vi også hjulgraver på 14 tonn. De fleste av våre gravemaskiner har GPS, noe som sikrer en korrekt utført jobb.

Anleggsmaskiner
Vi har en stor flåte av anleggsmaskiner. I vår maskinpark finner du alt fra små maskiner til store anleggsverk, og med vår maskinpark kan vi bistå med alle typer oppdrag. Maskinparken består av blant annet hjullastere, dozer, dumper, mobilt knuseverk, harpeverk, HeatWork, Avant m.m.