Mobil knusing

Med vårt mobile knuseverk kan vi knuse og sikte det du trenger av pukkvarer for små og store oppdrag. Vi tar på oss oppdrag med grovknusing, finknusing og sortering, til de fraksjoner dere måtte ønske – enten direkte på anlegg eller ved vårt mottak. Ved behov for transport eller bortkjøring kan vi bistå, uavhengig av størrelse på prosjektet. Vi leverer pukkvarer både til private, og til bedrifter. Vår maskinpark gjør det mulig å knuse også i urbane strøk!

CE-merking av pukkvarer
Det stilles stadig strengere krav til bransjen, og iht. nyere EU-krav skal steinprodukter til bruk i bygg– og anleggsarbeid, samt veibygging CE-merkes. Martin Rønning AS har fått utført kvalitetssikring og analyser i sand, stein og pukkproduksjonen vår, i henhold til NS-EN 13242. Dokumentasjons på de ulike fraksjonene kan leveres på forespørsel.

Metso Lokotrack LT106S Urban
Som den første aktøren i Norge tilbyr vi knusearbeid med Metso Lokotrack Urban LT106S. Dette er ett knuseverk som støver lite og er meget støysvak. Knuseverket overholder strenge forskrifter og som navnet tilsier – perfekt for byer og urbane områder.

Med lavt støyutslipp og avansert støvdempingssystem kan denne maskinen brukes på steder der andre knuseverk ikke får tillatelse. Ved å knuse direkte på anlegg reduseres også transportbehovet og produksjonen fremskyndes. Dette er noe som senker kostnaden og forbedrer lønnsomheten på prosjektene.

Metso Lokotrack LT 300HP / Metso Lokotrack LT200HP
Disse kon-knuserene er allsidige og effektive mobilknusere. De har optimal ytelse og høy kapasitet. Knuseverkene har en robust konstruksjon, og knuser selv de tøffeste av hardbergarter – perfekt for mindre fraksjoner.